Tietoa

Esittely

Lapin Lehtikustannus Oy on Euroopan Unionin pohjoisin lehtikustannusyhtiö. Kustannamme paikallislehti Sompiota Sodankylän alueella, paikallislehti Inarilaista Inarin ja Utsjoen alueella. Lisäksi kustannamme Suomen vanhinta tunturilehteä Saariselän Sanomia.
Paikallislehtien lisäksi meillä on mainostoimisto / teippausyritys Lapin Mainoslinja, jolla on toimipisteet Sodankylässä ja Ivalossa. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti yritysten markkinointimateriaalin, auto- ja ikkunateippaukset, ulko- ja sisämainonnan käyntikortista aina suuriin tienvarsimainoksiin.
Lapin Lehtikustannus Oy:n kautta yrityksillä on mahdollisuus tavoittaa asiakkaansa lehti-ilmoitusten ja monipuolisen markkinointi- ja opastusmateriaalin kautta.

Olemme osa SLP-mediaa ja KPK Yhtiöt OyJ:tä.

Sodankylän paikallislehti

Esittely

Sompio on Sodankylän paikallislehti, joka tehdään paikallisista aineksista sodankyläläisvoimin alusta loppuun saakka. Tuotamme valtaosan artikkeleista oman toimittajakunnan voimin, jolloin käsiteltävien asioiden paikallisuus ja ajankohtaisuus varmistuvat.
Lehti ilmestyy kerran viikossa keskiviikkoisin, poikkeuksena muutamat pyhien tai erikoisjakeluiden aiheuttamat muutokset.
Tarkat ilmestymispäivät löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.sompio.fi

Ensimmäinen Sompio ilmestyi jo vuonna 1978.

Tuotamme laadukasta paikallislehteä juuri Sinulle. Sompio on Sodankylän talousalueen luetuin ja luotetuin media. Lehti on poliittisesti sitoutumaton uutisoija, meille tärkeää on paikalliset ihmiset, tapahtumat, tarinat ja paikallinen historia. Koti-ikävän lievittämiseksi Sompion voi tilata samalla hinnalla koko Suomeen, myös Ruotsiin ja Norjaan. Paikallinen lehti on parhaimmillaan, kun lukijat ottavat kantaa ajankohtaisiin asioihin.
Olemme panostaneet paljon digitaalisuuteen ja verkkolehteemme, saat viimeisimmät ajankohtaiset uutiset digilehdestämme www.sompio.fi , olemme aktiivisesti mukana myös Sosiaalisessa mediassa. Löydät mielenkiintoisimmat ja ajankohtaisimmat tapahtumat tuottamastamme Tapahtumien Lappi – palvelusta sekä päiväkohtaiset tarjoukset Kotoisin täältä – palvelusta.
Ota meihin yhteyttä, anna juttuvinkki ja vaikuta paikallislehteesi!

Inarin ja Utsjoen paikallislehti

Esittely

Inarilainen on Inarin ja Utsjoen kuntien paikallislehti, Euroopan Unionin pohjoisin lehti. Lehden tekijänä toimivat paikalliset toimijat ja tuotamme Inarilaisen paikallisin voimin alusta loppuun saakka. Annamme lehdessä myös tilaa paikallisille kirjoittajille sillä se tekee lehdestämme elävän. Paikallinen historia on ollut Inarilaisessa aina keskeisessä osassa.
Lehti ilmestyy kerran viikossa keskiviikkoisin, poikkeuksena muutamat pyhien tai erikoisjakeluiden aiheuttamat muutokset.
Tarkat ilmestymispäivät löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.inarilainen.fi

Ensimmäinen Inarilainen ilmestyi vuonna 1996.

Tuotamme laadukasta paikallislehteä juuri Sinulle. Inarilainen on Inarin ja Utsjoen alueiden tilatuin ja luetuin media. Inarilaisen kautta saat tietää mitä Inarin ja Utsjoen alueella tapahtuu ja mitkä ovat kulloinkin ajankohtaisimmat uutiset. Lehti on poliittisesti sitoutumaton uutisoija, meille tärkeää ovat paikalliset ihmiset, tapahtumat, tarinat ja paikallinen historia. Inarilainen on Lappi-hullujen lehti, jota tilataan hyvin laajasti Inarin ja Utsjoen ulkopuolelle sekä myös ulkopuolelle. Paikallinen lehti on parhaimmillaan, kun lukijat ovat aktiivisia ja ottavat kantaa ajankohtaisiin asioihin.
Olemme panostaneet paljon digitaalisuuteen ja verkkolehteemme, saat viimeisimmät ajankohtaiset uutiset digilehdestämme www.inarilainen.fi , olemme aktiivisesti mukana myös sosiaalisessa mediassa. Löydät mielenkiintoisimmat ja ajankohtaisimmat tapahtumat tuottamastamme Tapahtumien Lappi – palvelusta sekä päiväkohtaiset tarjoukset Kotoisin täältä – palvelusta.
Ota meihin yhteyttä, anna juttuvinkki ja vaikuta paikallislehteesi!

Suomen vanhin tunturilehti jo vuodesta 1989 lähtien

Esittely

Saariselän Sanomat on Suomen vanhin tunturilehti, ensimmäinen numero ilmestyi jo vuonna 1989. Lehden päänumerot ilmestyvät neljä kertaa vuodessa, keväthanget tammikuussa, kesälehti toukokuussa, ruskalehti elokuussa ja ensilumet lokakuussa. Tämän lisäksi toteutamme tarvittaessa numerot hiihtolomaviikoille ja pääsiäiseen.
Saariselän Sanomien erikoisuutena on lokakuussa ilmestyvät kieliversiot, jolloin lehti ilmestyy ulkomaalaisille matkailijoille toteutettuna englanniksi, ranskaksi, japaniksi ja kiinaksi.
Saariselän Sanomat on Saariselän ja Pohjois-Lapin alueella rekkijakelussa, lehtien keskimääräinen painos on 20 000 lehteä. Tämän lisäksi lehteä tilataan runsaasti koteihin sillä pohjoiseen suuntaavat matkailijat haluavat jo etukäteen tietää mitä Pohjois-Lapissa tapahtuu.
Tarkat ilmestymispäivät löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.saariselansanomat.fi

Saariselän Sanomat ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1989.

Saariselän Sanomat on Pohjois-Lapin luetuin matkailumarkkinointilehti. Lehti on sitoutumaton uutisoija, meille tärkeää ovat paikalliset tapahtumat, tarinat ja paikallinen historia. Olemme panostaneet paljon digitaalisuuteen ja verkkolehteemme, saat viimeisimmät ajankohtaiset uutiset digilehdestämme www.saariselansanomat.fi , olemme aktiivisesti mukana myös sosiaalisessa mediassa. Löydät mielenkiintoisimmat ja ajankohtaisimmat tapahtumat tuottamastamme Tapahtumien Lappi – palvelusta sekä päiväkohtaiset tarjoukset Kotoisin täältä – palvelusta.
Ota meihin yhteyttä, anna juttuvinkki ja vaikuta paikallislehteesi!

Mainoslinja on Pohjois-Lapin monipuolisin mainostehdas

Esittely

Lapin Mainoslinja on Pohjois-Suomen monipuolisin mainostoimisto ja teippausyritys. Mainoslinjalla on toimipisteet Sodankylässä ja Ivalossa. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti yritysten markkinointimateriaalin, auto- ja ikkunateippaukset, ulko- ja sisämainonnan käyntikortista aina suuriin tienvarsimainoksiin.
Käytössämme on monipuoliset välineet, joilla voimme toteuttaa auto-, valomainos- ja liiketilan teippaukset, tarrat ja viranomaistarrojen tulostukset ja asennukset. Toteutamme tilausten mukaan mainoskyltit, opasteet, suurkuvatulosteet ja kaiverrukset. Mainostuotteista toteutamme muun muassa A-telineet, banderollit, roll-upit ja roikot. Pohjois-Lapin ehkä parhaalla digipainolla pystymme toteuttamaan painotuotteet kuten asiakaslehdet ja painotuotteet, flyerit ja esitteet, julisteet, käyntikortit ja henkilökortit, brodeeraukset ja tekstiilien painatuksen.
Tarvitsetko toimitilaasi tummennuskalvot, kysy meiltä tarjous. Haluatko tapetoida seinäsi erikoisella kuvatapetilla tai uudistaa vaikka kaapistosi tai huoneesi seinät, meillä on sinulle useita esimerkkejä, miten voisit ne toteuttaa. Lisätietoja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme www.mainoslinja.fi

Mainoslinjalta löytyy toimipisteet Sodankylästä ja Ivalosta

Olemme osa SLP-mediaa ja KPK Yhtiöt OyJ:tä.

Shopping Cart