Inarilaisia 1

Inarilaisia 1

Paikallislehti Inarilaisen kokoamia haastatteluja ja kirjoitettuja juttuja vanhemman sukupolven kokemuksista sekä elämästä kauniissa mutta välillä myös hyvin haastavassa ja karussa Pohjois-Lapissa.

25.00

Lisätietoa:

Elämää Pohjois-Lapissa

Lapin Lehtikustannus Oy kustantaa paikallislehti Sompiota Sodankylän kunnan alueella, Inarilaista Inarin ja Utsjoen alueella sekä matkailumarkkinointilehti Saariselän Sanomia Saariselän ja Pohjois-Lapin alueella. Muuttuvassa ja digitalisoituvassa lehtimaailmassa paikallislehdet ovat säilyttäneet hyvin asemansa ja lehtiä tilataan ahkerasti. Paikallislehden vahvuutena on se, että lehdessä kirjoitettavat asiat ovat paikallisia, jutuissa on nähtävissä tuttuja henkilöitä ja jutut koskettavat lukijoiden arkea. Paikallislehti kertoo paikkakunnan arjesta, tapahtumista, ihmisistä mutta myös paikallisesta historiasta.

Historia ja iäkkäimpien senioreiden kertomukset paikallisesta eletystä elämästä ovat hyvin mielenkiintoisia. Paikallislehti Inarilaisessa on määrätietoisesti haastateltu ja kirjoitettu juttuja vanhemman sukupolven kokemuksista sekä elämästä kauniissa mutta välillä myös hyvin haastavassa ja karussa Pohjois-Lapissa. Lukijapalaute Inarilaisen historiajutuista on ollut hyvin positiivista ja sen innoittamana julkaisemme nyt Inarilaisen 20 vuotisjuhlaan liittyen ensimmäisen osan kirjasarjasta “Inarilaisia”. Antoisia lukuhetkiä kirjan parissa.

Jari Haavisto, Toimitusjohtaja, Lapin Lehtikustannus Oy

Shopping Cart